Zoals Willard correct voorspelde, kwam er inderdaad een correctie bij de edelmetalen die de goudprijs opnieuw onder de kaap van 1300 dollar duwde. Maar dat wil nog niet zeggen dat Willard nu bearish is geworden voor het goud en de andere edelmetalen, wel integendeel.

Hou uw goud goed bij, het uur van de afrekening komt volgens hem snel dichterbij. Op een bepaald moment zal de goudprijs door het plafond schieten, in afwachting mogen de beleggers zich niets aantrekken van tussentijdse bewegingen. De trend op lange termijn bij het goud is en blijft positief.

Zoals Willard correct voorspelde, kwam er inderdaad een correctie bij de edelmetalen die de goudprijs opnieuw onder de kaap van 1300 dollar duwde. Maar dat wil nog niet zeggen dat Willard nu bearish is geworden voor het goud en de andere edelmetalen, wel integendeel. Hou uw goud goed bij, het uur van de afrekening komt volgens hem snel dichterbij. Op een bepaald moment zal de goudprijs door het plafond schieten, in afwachting mogen de beleggers zich niets aantrekken van tussentijdse bewegingen. De trend op lange termijn bij het goud is en blijft positief.