De vijf grootste aandelen in deze index zijn America Movil (5,68%), Ambev (4,81%), Itau Unibanco Holding (4,54%), Petrobras (4,20%) en Banco Bradesco (3,58%).

In tegenstelling tot de MSCI Emerging Markets Asia index heeft deze index begin dit jaar wel een nieuwe bodem gemaakt in de daling van 2011 (op 2.810,92 punten). Niettemin stellen we volgens Leleux bij deze index een negatieve divergentie met de RSI-indicator vast.

Dit wijst op een afnemende kracht achter de daling van de afgelopen jaren.

Het is echter nog te vroeg om voluit in deze index te stappen. De analisten van Leleux wachten op een bevestiging van de trendommekeer met een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandslijn.

De opmars van de index in de afgelopen weken heeft de weerstandslijn bereikt: hou deze index goed in de gaten om in te stappen.

De vijf grootste aandelen in deze index zijn America Movil (5,68%), Ambev (4,81%), Itau Unibanco Holding (4,54%), Petrobras (4,20%) en Banco Bradesco (3,58%). In tegenstelling tot de MSCI Emerging Markets Asia index heeft deze index begin dit jaar wel een nieuwe bodem gemaakt in de daling van 2011 (op 2.810,92 punten). Niettemin stellen we volgens Leleux bij deze index een negatieve divergentie met de RSI-indicator vast. Dit wijst op een afnemende kracht achter de daling van de afgelopen jaren. Het is echter nog te vroeg om voluit in deze index te stappen. De analisten van Leleux wachten op een bevestiging van de trendommekeer met een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandslijn. De opmars van de index in de afgelopen weken heeft de weerstandslijn bereikt: hou deze index goed in de gaten om in te stappen.