Rogers vreest echter dat het al veel te laat is om de centrale banken nog naar goede raad te laten luisteren. Hou goud achter de hand voor als de muziek stopt met spelen, zo luidt dan ook zijn advies. Alles wijst er namelijk op dat de FED & Co niet zullen stoppen, ze geloven zelfs dat ze goed bezig zijn.

Op een bepaald moment zullen de financiële markten echter niet langer bereid zijn om mee te spelen in de spelletjes van de centrale bankiers en dat op dat moment dreigt het allemaal fout af te lopen. Op dat moment zal het verstandig zijn om wat goud achter de hand te houden.

Rogers vreest echter dat het al veel te laat is om de centrale banken nog naar goede raad te laten luisteren. Hou goud achter de hand voor als de muziek stopt met spelen, zo luidt dan ook zijn advies. Alles wijst er namelijk op dat de FED & Co niet zullen stoppen, ze geloven zelfs dat ze goed bezig zijn. Op een bepaald moment zullen de financiële markten echter niet langer bereid zijn om mee te spelen in de spelletjes van de centrale bankiers en dat op dat moment dreigt het allemaal fout af te lopen. Op dat moment zal het verstandig zijn om wat goud achter de hand te houden.