De opwaartse beweging heeft alles te maken met de hoop dat er uiteindelijk toch een oplossing zal komen voor de shutdown in de Verenigde Staten. De democratische en republikeinse leiders lijken alleszins bereid om al met elkaar te praten, wat al een stap in de goede richting mag genoemd worden.

Het is natuurlijk nog te vroeg om al victorie te roepen, maar wanneer een doorbraak voor de shutdown wordt geforceerd kan ook het probleem van het schuldenplafond op een vruchtbare manier aangepakt worden. Voorlopig is hoop alleszins de raadgever op de financiële markten.

De opwaartse beweging heeft alles te maken met de hoop dat er uiteindelijk toch een oplossing zal komen voor de shutdown in de Verenigde Staten. De democratische en republikeinse leiders lijken alleszins bereid om al met elkaar te praten, wat al een stap in de goede richting mag genoemd worden. Het is natuurlijk nog te vroeg om al victorie te roepen, maar wanneer een doorbraak voor de shutdown wordt geforceerd kan ook het probleem van het schuldenplafond op een vruchtbare manier aangepakt worden. Voorlopig is hoop alleszins de raadgever op de financiële markten.