Daar zou echter verandering in kunnen komen wanneer er witte rook uit Washington komt. De hoop op een oplossing voor de fiscale klip groeit met de dag, waarbij de financiële markten zich maar al te goed beseffen dat politiek Amerika zich simpelweg geen lakse houding kan veroorloven.

Met name binnen de republikeinse partij zou er wat meer toeschietelijkheid zijn om toegevingen te doen. Het modaal Amerikaans middenklasse gezin zou 2000 dollar per jaar verliezen wanneer de fiscale klip niet wordt omzeild. Zoiets kunnen de republikeinen zich natuurlijk onmogelijk veroorloven.

Daar zou echter verandering in kunnen komen wanneer er witte rook uit Washington komt. De hoop op een oplossing voor de fiscale klip groeit met de dag, waarbij de financiële markten zich maar al te goed beseffen dat politiek Amerika zich simpelweg geen lakse houding kan veroorloven. Met name binnen de republikeinse partij zou er wat meer toeschietelijkheid zijn om toegevingen te doen. Het modaal Amerikaans middenklasse gezin zou 2000 dollar per jaar verliezen wanneer de fiscale klip niet wordt omzeild. Zoiets kunnen de republikeinen zich natuurlijk onmogelijk veroorloven.