Euro valt terug onder 1,32 dollar

Op de valutamarkten is de stijging van de koers van de euro een halt toegeroepen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3183 dollar betaald, of zowat een halve procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,75%, of 2,50% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud probeert recht te krabbelen, olieprijs geeft terrein prijs

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1656 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goekoper, voor een vat ruwe olie werd wat minder dan 89 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,32 dollar Op de valutamarkten is de stijging van de koers van de euro een halt toegeroepen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3183 dollar betaald, of zowat een halve procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,75%, of 2,50% minder dan het slotniveau van donderdag. Goud probeert recht te krabbelen, olieprijs geeft terrein prijs Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1656 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goekoper, voor een vat ruwe olie werd wat minder dan 89 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.