Volgens de berichten zou niet alleen bezuinigd worden, maar worden ook de belastinginkomsten verhoogd terwijl de belastingtarieven verlaagd zouden worden.

Achter gesloten deuren zouden 50 senatoren hierover hebben vergaderd, waardoor kan worden aangenomen dat er draagvlak voor dit voorstel bestaat. Indien de plannen de komende dagen definitief goedgekeurd worden, moet ook het schuldplafond nog worden verhoogd met als belangrijkste voorwaarde dat de deadline van 2 augustus niet wordt overschreden.

Volgens de berichten zou niet alleen bezuinigd worden, maar worden ook de belastinginkomsten verhoogd terwijl de belastingtarieven verlaagd zouden worden. Achter gesloten deuren zouden 50 senatoren hierover hebben vergaderd, waardoor kan worden aangenomen dat er draagvlak voor dit voorstel bestaat. Indien de plannen de komende dagen definitief goedgekeurd worden, moet ook het schuldplafond nog worden verhoogd met als belangrijkste voorwaarde dat de deadline van 2 augustus niet wordt overschreden.