Euro houdt stand boven 1,29 dollar

Op de valutamarkten werd de euro teruggefloten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2950 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,628%, of eveneens fracties van een procent ten opzichte van het slotniveau van woensdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1720 dollar betaald, of 7,50 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86,50 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,29 dollarOp de valutamarkten werd de euro teruggefloten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2950 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,628%, of eveneens fracties van een procent ten opzichte van het slotniveau van woensdag. Goud en olie goedkoperVoor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1720 dollar betaald, of 7,50 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86,50 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.