Deze week komt ook in Europa het resultatenseizoen definitief op gang, met vandaag al de voorlopige cijfers van Euronav. Morgen is het dan de beurt aan Melexis, terwijl ASML als eerste blue chip met de cijfers over het derde kwartaal naar buiten komt.

Donderdag is het vervolgens de beurt aan CBM, Core Labs, Exmar, Nutreco en Sligro. Vanzelfsprekend zal de stroom kwartaalcijfers aan deze kant van de Atlantische Oceaan pas volgende week op volle snelheid. In de VS zitten we al een stuk verder in het resultatenseizoen.

Deze week komt ook in Europa het resultatenseizoen definitief op gang, met vandaag al de voorlopige cijfers van Euronav. Morgen is het dan de beurt aan Melexis, terwijl ASML als eerste blue chip met de cijfers over het derde kwartaal naar buiten komt. Donderdag is het vervolgens de beurt aan CBM, Core Labs, Exmar, Nutreco en Sligro. Vanzelfsprekend zal de stroom kwartaalcijfers aan deze kant van de Atlantische Oceaan pas volgende week op volle snelheid. In de VS zitten we al een stuk verder in het resultatenseizoen.