De teleurstellende vrachttarieven voor de VLGC-vloot hadden een negatieve invloed op het resultaat, maar anderzijds werd het resultaat positief beïnvloed door de verkoop van de CARLI BAY (Midsize) die een meerwaarde opleverde van USD 19,9 miljoen.

ING gelooft dat Exmar in LNG kan blijven groeien. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 10 euro. Dat is de helft van de NAV van 20 euro.

Het dividend van 0,10 euro is lager dan de 0,25 euro waar KBC Securities op had gerekend. Op basis van de som-van-de-delen bedraagt de waarde van het aandeel 17,35 euro. KBC Securities blijft het aandeel accumuleren met een koersdoel van 15 euro.

De teleurstellende vrachttarieven voor de VLGC-vloot hadden een negatieve invloed op het resultaat, maar anderzijds werd het resultaat positief beïnvloed door de verkoop van de CARLI BAY (Midsize) die een meerwaarde opleverde van USD 19,9 miljoen.ING gelooft dat Exmar in LNG kan blijven groeien. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 10 euro. Dat is de helft van de NAV van 20 euro. Het dividend van 0,10 euro is lager dan de 0,25 euro waar KBC Securities op had gerekend. Op basis van de som-van-de-delen bedraagt de waarde van het aandeel 17,35 euro. KBC Securities blijft het aandeel accumuleren met een koersdoel van 15 euro.