De grote boosdoener blijft de rente, die onmiskenbaar opnieuw een stijgende trend vertoont. Colas gelooft dat die stijging zich kan verder zetten, hoewel niemand durft te voorspellen tot waar ze kan reiken. Zowel 2,70%, 2,80%, 2,90% of 3,25% zijn mogelijk.

Hoog tijd om opnieuw in cash te stappen, aldus Colas, want de huidige correctie kan alleszins nog een verlengstuk krijgen. Van paniekverkopen is op Wall Street voorlopig geen sprake, maar het lijkt alleszins nog te vroeg om alweer aan aandelen te denken.

De grote boosdoener blijft de rente, die onmiskenbaar opnieuw een stijgende trend vertoont. Colas gelooft dat die stijging zich kan verder zetten, hoewel niemand durft te voorspellen tot waar ze kan reiken. Zowel 2,70%, 2,80%, 2,90% of 3,25% zijn mogelijk. Hoog tijd om opnieuw in cash te stappen, aldus Colas, want de huidige correctie kan alleszins nog een verlengstuk krijgen. Van paniekverkopen is op Wall Street voorlopig geen sprake, maar het lijkt alleszins nog te vroeg om alweer aan aandelen te denken.