Frank Curzio, uitgever van Small Stock Specialist, gelooft dat het nu tijd is om te beleggen in aandelen die van ver of van dichtbij iets met marihuana te maken hebben. De eerste hype in de sector hebben we al gehad, deze werd hoofdzakelijk gedragen door de small caps.

Het woord is nu aan de grotere bedrijven die de fakkel moeten overnemen. In de komende weken en maanden zal duidelijk worden welke bedrijven de potentie om groot of zelfs erg groot te worden en welke bedrijven hoogstwaarschijnlijk gedoemd zijn om te verdwijnen.

Frank Curzio, uitgever van Small Stock Specialist, gelooft dat het nu tijd is om te beleggen in aandelen die van ver of van dichtbij iets met marihuana te maken hebben. De eerste hype in de sector hebben we al gehad, deze werd hoofdzakelijk gedragen door de small caps. Het woord is nu aan de grotere bedrijven die de fakkel moeten overnemen. In de komende weken en maanden zal duidelijk worden welke bedrijven de potentie om groot of zelfs erg groot te worden en welke bedrijven hoogstwaarschijnlijk gedoemd zijn om te verdwijnen.