Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking wijst in dat verband naar de winstwaarschuwingen waar heel wat Europese bedrijven uitgepakt hebben. Onder andere Barco kwam recent nog met een winstwaarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overliet.

Juvyns gelooft nochtans de euro in de komende maanden zal verzwakken, hij heeft een target van 1,30 dollar tegen het einde van dit jaar. Zowel het tegenvallend economisch nieuws in Europa zelf als de snellere groei van de Amerikaanse economie kunnen de koers van de euro.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking wijst in dat verband naar de winstwaarschuwingen waar heel wat Europese bedrijven uitgepakt hebben. Onder andere Barco kwam recent nog met een winstwaarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. Juvyns gelooft nochtans de euro in de komende maanden zal verzwakken, hij heeft een target van 1,30 dollar tegen het einde van dit jaar. Zowel het tegenvallend economisch nieuws in Europa zelf als de snellere groei van de Amerikaanse economie kunnen de koers van de euro.