De linkerschouder van de formatie is het hoogtepunt dat in januari werd neergezet, het hoofd het april-hoogtepunt en de rechterschouder moet zich nu ontwikkelen bij een koersval in de herfst.

De visie van Ann Bartels en Stephen Suttmeier staat haaks op die van Laszlo Birinyi van Birinyi Associates Inc en van Philip Orlando van Federated Investors. Dit duo voorspelt op basis van de sterke bedrijfsresultaten een verdere stijging van de beurskoersen op Wall Street.

De S&P 500 steeg met 6,90% in juli en dat was de grootste stijging op jaarbasis in een jaar. Heel wat bedrijven, waaronder Intel en Caterpillar, maakten beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend.

De linkerschouder van de formatie is het hoogtepunt dat in januari werd neergezet, het hoofd het april-hoogtepunt en de rechterschouder moet zich nu ontwikkelen bij een koersval in de herfst. De visie van Ann Bartels en Stephen Suttmeier staat haaks op die van Laszlo Birinyi van Birinyi Associates Inc en van Philip Orlando van Federated Investors. Dit duo voorspelt op basis van de sterke bedrijfsresultaten een verdere stijging van de beurskoersen op Wall Street. De S&P 500 steeg met 6,90% in juli en dat was de grootste stijging op jaarbasis in een jaar. Heel wat bedrijven, waaronder Intel en Caterpillar, maakten beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend.