Het gevolg van de zwakte van de Hongaarse munt was dat ook de koers van euro terugviel tot onder het niveau van 1,20 dollar, dit voor het eerst sinds maart 2006. De forint liet een dieptepunt voor de afgelopen 14 maanden optekenen.

Dan was er ook nog de tegenvaller van de Amerikaanse werkloosheidscijfers. Mohamed El-Erian Pacific, CEO van Pacific Investment Management, stelde vanmiddag dat de beleggers beter hun veiligheidsgordel omdoen.

Uit de werkloosheidscijfers van vandaag blijkt namelijk dat de bedrijven niet moeten rekenen op sterke top-line groei om hun winstgevendheid te verbeteren. Dat betekent dat Wall Street een moeilijke periode tegemoet kan zien.

Het gevolg van de zwakte van de Hongaarse munt was dat ook de koers van euro terugviel tot onder het niveau van 1,20 dollar, dit voor het eerst sinds maart 2006. De forint liet een dieptepunt voor de afgelopen 14 maanden optekenen. Dan was er ook nog de tegenvaller van de Amerikaanse werkloosheidscijfers. Mohamed El-Erian Pacific, CEO van Pacific Investment Management, stelde vanmiddag dat de beleggers beter hun veiligheidsgordel omdoen. Uit de werkloosheidscijfers van vandaag blijkt namelijk dat de bedrijven niet moeten rekenen op sterke top-line groei om hun winstgevendheid te verbeteren. Dat betekent dat Wall Street een moeilijke periode tegemoet kan zien.