Home Invest sloot de eerste zes maanden af met een nettowinst van 4,3 miljoen euro tegenover 3,6 miljoen euro een jaar eerder. In dit cijfer zit een meerwaarde van 0,7 miljoen euro op vastgoedverkopen (tegenover 0,6 miljoen vorig jaar).

Op operationeel vlak stegen de huurinkomsten met 8,5% tot 8,2 miljoen euro. Dit is vooral te danken aan enkele gebouwen die in de tweede helft van 2011 werden gekocht. De bezettingsgraad bleef immers stabiel op 95%.

Home Invest wil zijn dividend opnieuw optrekken. Vorig jaar keerde de groep 3 euro per aandeel uit. Dit betekent dat het dividendrendement dit jaar meer dan 4,3% zal bedragen (aan de huidige koers). De vastgoedbevak verhoogde al elk jaar sinds de beursintroductie in 1999 zijn dividend. Het dividend is bovendien niet onderworpen aan de roerende voorheffing van 21% (residentiële vastgoedbevaks/sicafi's zijn vrijgesteld).

Home Invest sloot de eerste zes maanden af met een nettowinst van 4,3 miljoen euro tegenover 3,6 miljoen euro een jaar eerder. In dit cijfer zit een meerwaarde van 0,7 miljoen euro op vastgoedverkopen (tegenover 0,6 miljoen vorig jaar).Op operationeel vlak stegen de huurinkomsten met 8,5% tot 8,2 miljoen euro. Dit is vooral te danken aan enkele gebouwen die in de tweede helft van 2011 werden gekocht. De bezettingsgraad bleef immers stabiel op 95%.Home Invest wil zijn dividend opnieuw optrekken. Vorig jaar keerde de groep 3 euro per aandeel uit. Dit betekent dat het dividendrendement dit jaar meer dan 4,3% zal bedragen (aan de huidige koers). De vastgoedbevak verhoogde al elk jaar sinds de beursintroductie in 1999 zijn dividend. Het dividend is bovendien niet onderworpen aan de roerende voorheffing van 21% (residentiële vastgoedbevaks/sicafi's zijn vrijgesteld).