Het zachtste wat we kunnen zeggen is dat het sentiment wankel blijft. Toch valt op dat het sentiment een stuk minder pessimistisch is dan gisteren.

De Italiaanse verkiezingsuitslag ligt de beleggers inderdaad zwaar op de maag, het kan nog wel een tijdje duren alvorens deze kater is verteerd.

Maar het leven gaat inmiddels verder en de beleggers blijven uitkijken naar nieuws dat toch weer een beetje positief klinkt.

Vanmiddag maakte binnenhuisinrichter Home Depot beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, een bericht dat gepaard ging met een verhoging van het dividend. Home Depot, het zoveelste bedrijf dat een hoger dividend kan pronken, ziet de koers in reactie op de cijfers fors hoger gaan.

Het zachtste wat we kunnen zeggen is dat het sentiment wankel blijft. Toch valt op dat het sentiment een stuk minder pessimistisch is dan gisteren. De Italiaanse verkiezingsuitslag ligt de beleggers inderdaad zwaar op de maag, het kan nog wel een tijdje duren alvorens deze kater is verteerd. Maar het leven gaat inmiddels verder en de beleggers blijven uitkijken naar nieuws dat toch weer een beetje positief klinkt. Vanmiddag maakte binnenhuisinrichter Home Depot beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, een bericht dat gepaard ging met een verhoging van het dividend. Home Depot, het zoveelste bedrijf dat een hoger dividend kan pronken, ziet de koers in reactie op de cijfers fors hoger gaan.