Hollande ontkent met klem de mislukking van het socialistisch experiment in zijn land, zoals door een Britse krant werd geschreven. Allister Heath, uitgever van City A.M., schreef over Frankrijk als een 'ziek' land met een bemoeizieke staat die veel te hoge belastingen heft.

Bovendien is de regelgeving op zijn zachtst gezegd ongezond en wordt het staatsgeld op een absurde en volledig inefficiënte manier besteed. Handel, succes, hard werk en kapitalisme worden door de Franse staat simpelweg gehaat, aldus de krant. Deze stellingen worden door Hollande met klem ontkend, hoewel toch moet gezegd worden dat er waarschijnlijk een grond van waarheid in zit.

Hollande ontkent met klem de mislukking van het socialistisch experiment in zijn land, zoals door een Britse krant werd geschreven. Allister Heath, uitgever van City A.M., schreef over Frankrijk als een 'ziek' land met een bemoeizieke staat die veel te hoge belastingen heft. Bovendien is de regelgeving op zijn zachtst gezegd ongezond en wordt het staatsgeld op een absurde en volledig inefficiënte manier besteed. Handel, succes, hard werk en kapitalisme worden door de Franse staat simpelweg gehaat, aldus de krant. Deze stellingen worden door Hollande met klem ontkend, hoewel toch moet gezegd worden dat er waarschijnlijk een grond van waarheid in zit.