Echte uitschieters zijn er op de Brusselse beurs niet, hoewel Telenet toch opvallend goed op koers ligt. Bij gebrek aan bedrijfsnieuws gaat de aandacht uit naar het macro-economisch nieuws, met op de eerste plaats natuurlijk de Franse werkloosheidscijfers voor de maand november.

Blijkt dat de werkloosheid in Frankrijk een nieuw recordniveau heeft bereikt, ondanks de beloften gedaan door president François Hollande dat hij de werkloosheid in de loop van 2013 zou doen dalen. Ondanks de recordcijfers houdt de Franse regering toch vol dat er sprake is van een verbetering op de arbeidsmarkt.

Echte uitschieters zijn er op de Brusselse beurs niet, hoewel Telenet toch opvallend goed op koers ligt. Bij gebrek aan bedrijfsnieuws gaat de aandacht uit naar het macro-economisch nieuws, met op de eerste plaats natuurlijk de Franse werkloosheidscijfers voor de maand november. Blijkt dat de werkloosheid in Frankrijk een nieuw recordniveau heeft bereikt, ondanks de beloften gedaan door president François Hollande dat hij de werkloosheid in de loop van 2013 zou doen dalen. Ondanks de recordcijfers houdt de Franse regering toch vol dat er sprake is van een verbetering op de arbeidsmarkt.