Uiteindelijk zou Frankrijk wel eens de achillespees van Europa kunnen worden, het land waar de kiemen van een nieuwe Europese crisis worden gelegd. In dat geval zou er naar noodscenario gegrepen moeten worden, want financieel kan Europa Frankrijk niet recht houden.

Hollande kan zo uiteindelijk rechtstreeks de oorzaak worden van het aanslaan van ons spaargeld, een scenario dat het Internationaal Monetair Fonds onlangs naar voren heeft geschoven. Een dergelijk scenario dreigt vroeg of laat realiteit te zullen worden.

Uiteindelijk zou Frankrijk wel eens de achillespees van Europa kunnen worden, het land waar de kiemen van een nieuwe Europese crisis worden gelegd. In dat geval zou er naar noodscenario gegrepen moeten worden, want financieel kan Europa Frankrijk niet recht houden. Hollande kan zo uiteindelijk rechtstreeks de oorzaak worden van het aanslaan van ons spaargeld, een scenario dat het Internationaal Monetair Fonds onlangs naar voren heeft geschoven. Een dergelijk scenario dreigt vroeg of laat realiteit te zullen worden.