De laatste belangrijke bodem die deze index neerzette, lag op 1.646,47 punten en net daaronder ligt de steun op 1.627,47 punten. Kortom, beleggers die op de Amerikaanse markt belegd zijn, bouwen niet af tenzij de index door de steun op 1.630 - 1.640 punten zakt.

Een neerwaartse doorbraak zou Van Herck aangrijpen om zo'n 35% van de positie te verlichten. Wat wel nauwlettend in de gaten moet gehouden worden, is het verlies aan momentum.

Sinds de top van april ll. vertoont de RSI-indicator een negatieve divergentie. M.a.w. de sterkte achter de opwaartse beweging neemt af. Een evolutie (signaal) om in de gaten te houden!

De laatste belangrijke bodem die deze index neerzette, lag op 1.646,47 punten en net daaronder ligt de steun op 1.627,47 punten. Kortom, beleggers die op de Amerikaanse markt belegd zijn, bouwen niet af tenzij de index door de steun op 1.630 - 1.640 punten zakt. Een neerwaartse doorbraak zou Van Herck aangrijpen om zo'n 35% van de positie te verlichten. Wat wel nauwlettend in de gaten moet gehouden worden, is het verlies aan momentum. Sinds de top van april ll. vertoont de RSI-indicator een negatieve divergentie. M.a.w. de sterkte achter de opwaartse beweging neemt af. Een evolutie (signaal) om in de gaten te houden!