Daarnaast blijft er natuurlijk het feit dat de Russische tegensancties hoe dan ook gevolgen zullen hebben voor de Amerikaanse economie. Een beperking op de invoer van kippenvlees kan bijvoorbeeld een aantal Amerikaanse bedrijven serieuze schade toebrengen.

Het goede nieuws is echter dat de Amerikaanse arbeidsmarkt blijft verbeteren, het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering is bijvoorbeeld teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen achtenhalf jaar. Toch lijkt het herstel op het eerste gezicht nog steeds erg kwetsbaar.

Daarnaast blijft er natuurlijk het feit dat de Russische tegensancties hoe dan ook gevolgen zullen hebben voor de Amerikaanse economie. Een beperking op de invoer van kippenvlees kan bijvoorbeeld een aantal Amerikaanse bedrijven serieuze schade toebrengen. Het goede nieuws is echter dat de Amerikaanse arbeidsmarkt blijft verbeteren, het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering is bijvoorbeeld teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen achtenhalf jaar. Toch lijkt het herstel op het eerste gezicht nog steeds erg kwetsbaar.