Waarschijnlijk zal aangekondigd worden dat de inkoop van staatsobligaties nogmaals met 10 miljard dollar wordt afgebouwd tot nog 35 miljard dollar per maand. Daarmee komt stilaan het einde van het quantative easing programme van de FED in zicht en kan er aan een verhoging van de rente worden gedacht.

Wall Street is vandaag hoger geopend, met relatief beperkte tot redelijke winsten voor de belangrijkste indices. Veel beleggers houden vanzelfsprekend het poeder droog in afwachting van de afloop van de meeting van de FED. Maar, zoals gezegd, grote verrassingen worden niet verwacht.

Waarschijnlijk zal aangekondigd worden dat de inkoop van staatsobligaties nogmaals met 10 miljard dollar wordt afgebouwd tot nog 35 miljard dollar per maand. Daarmee komt stilaan het einde van het quantative easing programme van de FED in zicht en kan er aan een verhoging van de rente worden gedacht. Wall Street is vandaag hoger geopend, met relatief beperkte tot redelijke winsten voor de belangrijkste indices. Veel beleggers houden vanzelfsprekend het poeder droog in afwachting van de afloop van de meeting van de FED. Maar, zoals gezegd, grote verrassingen worden niet verwacht.