Een opvallende beweger is Tesla Motors, dat gisteren na het slot van de beurs de interimresultaten bekendmaakte. Die resultaten waren zwakker dan verwacht. De omzet kwam weliswaar boven de verwachtingen uit, maar bottom line vielen de cijfers tegen als gevolg van hogere onderzoekskosten.

Het verlies per aandeel bedroeg 14 dollarcent, of veel meer dan de 10 dollarcent waar de analisten op gerekend hadden. Met 713 miljoen USD was de omzet echter duidelijk hoger dan de verwachte 693 miljoen dollar, ten opzichte van vorig jaar was er sprake van een stijging van de omzet met 27%.

Een opvallende beweger is Tesla Motors, dat gisteren na het slot van de beurs de interimresultaten bekendmaakte. Die resultaten waren zwakker dan verwacht. De omzet kwam weliswaar boven de verwachtingen uit, maar bottom line vielen de cijfers tegen als gevolg van hogere onderzoekskosten. Het verlies per aandeel bedroeg 14 dollarcent, of veel meer dan de 10 dollarcent waar de analisten op gerekend hadden. Met 713 miljoen USD was de omzet echter duidelijk hoger dan de verwachte 693 miljoen dollar, ten opzichte van vorig jaar was er sprake van een stijging van de omzet met 27%.