Het seizoen van de bedrijfsresultaten loopt in de Verenigde Staten alweer op zijn laatste benen, hoewel deze week nog heel wat grote bedrijven, waaronder de Big Oil, met de cijfers uitpakken. Vandaag stonden onder andere de resultaten van farmareus Merck op de agenda.

Merck voldeed wat de winstgevendheid aan de verwachtingen van de analisten, maar de omzet bleef achter op de prognoses. Het uiteindelijke verdict was niettemin positief, want de koers van Merck noteert ruim 3% hoger. De sector 3D-printing krijgt in zijn geheel klappen.

Het seizoen van de bedrijfsresultaten loopt in de Verenigde Staten alweer op zijn laatste benen, hoewel deze week nog heel wat grote bedrijven, waaronder de Big Oil, met de cijfers uitpakken. Vandaag stonden onder andere de resultaten van farmareus Merck op de agenda. Merck voldeed wat de winstgevendheid aan de verwachtingen van de analisten, maar de omzet bleef achter op de prognoses. Het uiteindelijke verdict was niettemin positief, want de koers van Merck noteert ruim 3% hoger. De sector 3D-printing krijgt in zijn geheel klappen.