De Board of Directors van Microsoft heeft Satya Nadella benoemd als de nieuwe CEO van het bedrijf. Satya vervangt Steve Ballmer en zal zijn nieuwe functie vanaf vandaag opnemen en de Board of Directors met onmiddellijke ingang vervoegen. Hij wordt tevens getipt als opvolger van Bill Gates als chairman van het bedrijf.

Satya, een medewerker van Indische afkomst en 46 jaar oud, werkt al ruim 22 jaar voor Microsoft en leidde tot voor kort Microsofts Cloud & Enterprise group, een van de snelst groeiende en meest winstgevende afdelingen binnen Microsoft. De koers van Microsoft reageert nauwelijks op het bericht.

De Board of Directors van Microsoft heeft Satya Nadella benoemd als de nieuwe CEO van het bedrijf. Satya vervangt Steve Ballmer en zal zijn nieuwe functie vanaf vandaag opnemen en de Board of Directors met onmiddellijke ingang vervoegen. Hij wordt tevens getipt als opvolger van Bill Gates als chairman van het bedrijf. Satya, een medewerker van Indische afkomst en 46 jaar oud, werkt al ruim 22 jaar voor Microsoft en leidde tot voor kort Microsofts Cloud & Enterprise group, een van de snelst groeiende en meest winstgevende afdelingen binnen Microsoft. De koers van Microsoft reageert nauwelijks op het bericht.