Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten heeft inmiddels zijn piek bereikt, de cijfers rollen aan een vrijwel ononderbroken stroom van de band. Dat betekent dat de analisten meer dan de handen vol hebben om de resultaten te analyseren. Vrijdag is traditioneel een rustige dag, maar vandaag stonden er toch een paar zwaargewichten op de agenda.

Op de eerste plaats waren er natuurljik de cijfers van General Electric en die kregen een goede ontvangst. De financiële divisie van het bedrijf deed het niet zo goed, maar daar stond tegenover dat het bedrijf een goed gevulde orderboek kon komen voorleggen.

Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten heeft inmiddels zijn piek bereikt, de cijfers rollen aan een vrijwel ononderbroken stroom van de band. Dat betekent dat de analisten meer dan de handen vol hebben om de resultaten te analyseren. Vrijdag is traditioneel een rustige dag, maar vandaag stonden er toch een paar zwaargewichten op de agenda. Op de eerste plaats waren er natuurljik de cijfers van General Electric en die kregen een goede ontvangst. De financiële divisie van het bedrijf deed het niet zo goed, maar daar stond tegenover dat het bedrijf een goed gevulde orderboek kon komen voorleggen.