Dat de verliezen (alleszins voorlopig) relatief voorlopig beperkt blijven, heeft te maken met het feit dat het aantal nieuwe aanvragen voor een nieuwe werkloosheidsuitkering minder hoog is opgelopen dan oorspronkelijk was gevreesd.

Morgen worden de werkloosheidscijfers voor de maand februari gepubliceerd en gevreesd wordt dat die niettemin gaan tegenvallen.

Daarnaast is er ook wat ontgoocheling dat de Chinese premier vanmorgen geen extra stimuleringsmaatregelen heeft aangekondigd om de economische groei aan te zwengelen.

Dat de verliezen (alleszins voorlopig) relatief voorlopig beperkt blijven, heeft te maken met het feit dat het aantal nieuwe aanvragen voor een nieuwe werkloosheidsuitkering minder hoog is opgelopen dan oorspronkelijk was gevreesd. Morgen worden de werkloosheidscijfers voor de maand februari gepubliceerd en gevreesd wordt dat die niettemin gaan tegenvallen.Daarnaast is er ook wat ontgoocheling dat de Chinese premier vanmorgen geen extra stimuleringsmaatregelen heeft aangekondigd om de economische groei aan te zwengelen.