De administratie van president Barack Obama stelt een nieuw programma voor dat er op is gericht om te voorkomen dat 9 miljoen Amerikanen uit hun huis worden gezet.

Op die manier wil de regering de huizenmarkt helpen stabiliseren. In de bouwsector worden de resultaten van Toll Brothers goed onthaald, de koers van het aandeel stijgt met meer dan 5%.

Steeds meer bedrijven verlagen hun dividend, vooral in de financiële sector. Dat is met name vandaag het geval bij US Bancorp, dat zijn dividend met 88% reduceert. Eerder verlaagden ook andere banken hun dividend.

De administratie van president Barack Obama stelt een nieuw programma voor dat er op is gericht om te voorkomen dat 9 miljoen Amerikanen uit hun huis worden gezet. Op die manier wil de regering de huizenmarkt helpen stabiliseren. In de bouwsector worden de resultaten van Toll Brothers goed onthaald, de koers van het aandeel stijgt met meer dan 5%. Steeds meer bedrijven verlagen hun dividend, vooral in de financiële sector. Dat is met name vandaag het geval bij US Bancorp, dat zijn dividend met 88% reduceert. Eerder verlaagden ook andere banken hun dividend.