Op het vlak van bedrijfsresultaten blijft het vandaag relatief rustig, hoewel na het slot van de beurs toch de resultaten van Apple worden verwacht. Bovendien is het uitkijken wat het bedrijf gaat vertellen over de nieuwe tablet computer.

Wal-Mart kondigde vandaag aan dat bij dochter Sam's Club 11.200 jobs moeten verdwijnen. Dat stemt overeen met ongeveer 10% van het totale personeelsbestand.

Meer informatie over de ontslagen worden bekendgemaakt wanneer de distributieketen de cijfers over het vierde kwartaal bekendmaakt.

Op het vlak van bedrijfsresultaten blijft het vandaag relatief rustig, hoewel na het slot van de beurs toch de resultaten van Apple worden verwacht. Bovendien is het uitkijken wat het bedrijf gaat vertellen over de nieuwe tablet computer. Wal-Mart kondigde vandaag aan dat bij dochter Sam's Club 11.200 jobs moeten verdwijnen. Dat stemt overeen met ongeveer 10% van het totale personeelsbestand. Meer informatie over de ontslagen worden bekendgemaakt wanneer de distributieketen de cijfers over het vierde kwartaal bekendmaakt.