De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een driekwart procent hoger. Op het vlak van bedrijfsresultaten viel er weinig of niets te melden, maar de cijfers van Deutsche Lufthansa werden toch vrij goed onthaald.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van bijna 1%. Voorlopig blijft de index worstelen met de kaap van 2550. Het zijn met name de financials die goed op koers liggen, de sector die op zwakke beursdagen de zwaarste klappen te verduren kreeg.

De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een driekwart procent hoger. Op het vlak van bedrijfsresultaten viel er weinig of niets te melden, maar de cijfers van Deutsche Lufthansa werden toch vrij goed onthaald. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van bijna 1%. Voorlopig blijft de index worstelen met de kaap van 2550. Het zijn met name de financials die goed op koers liggen, de sector die op zwakke beursdagen de zwaarste klappen te verduren kreeg.