De Footsie zou in Londen een winst van 24 tot 25 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er sprake zijn van winsten van respectievelijk 34 tot 37 punten en van 12 punten.

De winsten voor de belangrijkste indices kunnen zodoende oplopen tot in de buurt van een half procent. De kansen op een verdere verruiming van de monetaire politiek in de VS zijn toegenomen als gevolg van een interview met een FED-topman dat vanmorgen in de Wall Street Journal staat te lezen.

De Footsie zou in Londen een winst van 24 tot 25 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er sprake zijn van winsten van respectievelijk 34 tot 37 punten en van 12 punten. De winsten voor de belangrijkste indices kunnen zodoende oplopen tot in de buurt van een half procent. De kansen op een verdere verruiming van de monetaire politiek in de VS zijn toegenomen als gevolg van een interview met een FED-topman dat vanmorgen in de Wall Street Journal staat te lezen.