De Footsie zou in Londen een winst van 19 tot 31 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er sprake zijn van winsten van respectievelijk 15 tot 16 punten en van 18 tot 19 punten. De winsten voor de belangrijkste indices zouden zodoende een half procent bedragen.

In de Verenigde Staten staan vandaag belangrijke data over de huizenmarkt op de agenda, in Europa wordt uitgekeken naar de publicatie van de ZEW-index. Daarnaast zijn ook de resultaten van Home Depot en Wal-Mart belangrijk.

De Footsie zou in Londen een winst van 19 tot 31 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er sprake zijn van winsten van respectievelijk 15 tot 16 punten en van 18 tot 19 punten. De winsten voor de belangrijkste indices zouden zodoende een half procent bedragen. In de Verenigde Staten staan vandaag belangrijke data over de huizenmarkt op de agenda, in Europa wordt uitgekeken naar de publicatie van de ZEW-index. Daarnaast zijn ook de resultaten van Home Depot en Wal-Mart belangrijk.