De Footsie zou in Londen een winst van 48 tot 53 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er sprake zijn van winsten van respectievelijk 54 tot 57 en van 38 tot 42 punten.

De winsten voor de belangrijkste indices kunnen zodoende oplopen tot in de buurt van een vol procent. De Amerikaanse beurzen hersnelden zich afgelopen vrijdag vrij snel van de verliezen opgelopen na de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers en dat gaf uiteraard een positief signaal.

De Footsie zou in Londen een winst van 48 tot 53 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er sprake zijn van winsten van respectievelijk 54 tot 57 en van 38 tot 42 punten. De winsten voor de belangrijkste indices kunnen zodoende oplopen tot in de buurt van een vol procent. De Amerikaanse beurzen hersnelden zich afgelopen vrijdag vrij snel van de verliezen opgelopen na de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers en dat gaf uiteraard een positief signaal.