De Footsie zou in Londen een winst van 32 tot 33 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een winst van 21 tot 22 punten en van een winst van 15 tot 17 punten.

De Amerikaanse beurzen legden gisteren weinig overtuigingskracht aan de dag. Woensdag kon de FTSEurofirst 300 index een winst van 0,60% vasthouden, in de hoop dat er een oplossing voor de Griekse problemen zou komen. Vandaag wordt in ieder geval uitgekeken naar de afloop van de Europese top.

De Footsie zou in Londen een winst van 32 tot 33 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een winst van 21 tot 22 punten en van een winst van 15 tot 17 punten. De Amerikaanse beurzen legden gisteren weinig overtuigingskracht aan de dag. Woensdag kon de FTSEurofirst 300 index een winst van 0,60% vasthouden, in de hoop dat er een oplossing voor de Griekse problemen zou komen. Vandaag wordt in ieder geval uitgekeken naar de afloop van de Europese top.