De AT&T USBConnect Velocity is de eerste USB-modem voor mobiel breedband die vandaag door AT&T wordt aangeboden en die mobiele gebruikers voortaan 3 geweldige functies in één toestel biedt: een ingebouwde GPS, een micro-SD voor opslag tot 32 GB en een mobiele breedbandtoegang tot het netwerk van AT&T.

Jan Callewaert, CEO bij Option, licht toe: "De USBConnect Velocity van AT&T biedt zowel consumenten als professionele gebruikers ongelooflijk veel mobiliteit. De lichtgewicht Velocity is gebruiksvriendelijk en stijlvol en gebruikt de beste draadloze snelheden die beschikbaar zijn. De ingebouwde GPS-functie komt erg gelegen, op een moment dat meer en meer websites hun diensten willen optimaliseren via locatiegebaseerde technologieën. Mobiele gebruikers willen steeds meer waar voor hun geld als het gaat om nieuwe mobiele toestellen."

De AT&T USBConnect Velocity is de eerste USB-modem voor mobiel breedband die vandaag door AT&T wordt aangeboden en die mobiele gebruikers voortaan 3 geweldige functies in één toestel biedt: een ingebouwde GPS, een micro-SD voor opslag tot 32 GB en een mobiele breedbandtoegang tot het netwerk van AT&T. Jan Callewaert, CEO bij Option, licht toe: "De USBConnect Velocity van AT&T biedt zowel consumenten als professionele gebruikers ongelooflijk veel mobiliteit. De lichtgewicht Velocity is gebruiksvriendelijk en stijlvol en gebruikt de beste draadloze snelheden die beschikbaar zijn. De ingebouwde GPS-functie komt erg gelegen, op een moment dat meer en meer websites hun diensten willen optimaliseren via locatiegebaseerde technologieën. Mobiele gebruikers willen steeds meer waar voor hun geld als het gaat om nieuwe mobiele toestellen."