Deze branded groei is voornamelijk gerelateerd aan de internationale groei van speculoos, wafels en de introductie van Dinosaurus.

Het Lotus merk kon haar marktaandeel in België in belangrijke mate versterken dankzij het consequent doorzetten van de strategische keuzes.

Deze groei wordt gerealiseerd door aanhoudende focus op de productkwaliteit, consument gedreven productinnovaties gericht op nieuwe consumptiemomenten en belangrijke marketingondersteuning voor de topproducten.

Deze ondersteuning gebeurde zowel in de traditionele als in nieuwe media.

Ook de introductie van Lotus Dinosaurus heeft een belangrijke rol gespeeld in het succesvolle jaar voor Lotus Bakeries in België.

De distributie van Lotus Dinosaurus is sterk opgebouwd in België en tevens worden goede rotaties verwezenlijkt.

Deze branded groei is voornamelijk gerelateerd aan de internationale groei van speculoos, wafels en de introductie van Dinosaurus. Het Lotus merk kon haar marktaandeel in België in belangrijke mate versterken dankzij het consequent doorzetten van de strategische keuzes. Deze groei wordt gerealiseerd door aanhoudende focus op de productkwaliteit, consument gedreven productinnovaties gericht op nieuwe consumptiemomenten en belangrijke marketingondersteuning voor de topproducten. Deze ondersteuning gebeurde zowel in de traditionele als in nieuwe media. Ook de introductie van Lotus Dinosaurus heeft een belangrijke rol gespeeld in het succesvolle jaar voor Lotus Bakeries in België. De distributie van Lotus Dinosaurus is sterk opgebouwd in België en tevens worden goede rotaties verwezenlijkt.