De vier activiteiten van de groep waren winstgevend. Tijdens de afgelopen 18maanden, hebben ze alle vier de belangrijkste contracten ondertekend sinds het bestaan van de groep.

Het geconsolideerd eigen vermogen van de groep overschrijdt 80 miljoen euro en de netto kasmiddelen van de groep overschrijden 20 miljoen euro.

Deze solide financiële situatie laat Econocom Groep toe om actief te gaan zoeken naar externe groeiopportuniteiten.

De dynamiek van de commerciële activiteit tijdens het vierde kwartaal laat de groep toe om het boekjaar 2010 te starten met een orderboek sterker aangevuld dan een jaar voordien.

In deze context, verwacht de directie van de groep voor 2010 een nieuw jaar van groei conform haar strategisch plan Horizon 2012.

De vier activiteiten van de groep waren winstgevend. Tijdens de afgelopen 18maanden, hebben ze alle vier de belangrijkste contracten ondertekend sinds het bestaan van de groep. Het geconsolideerd eigen vermogen van de groep overschrijdt 80 miljoen euro en de netto kasmiddelen van de groep overschrijden 20 miljoen euro. Deze solide financiële situatie laat Econocom Groep toe om actief te gaan zoeken naar externe groeiopportuniteiten. De dynamiek van de commerciële activiteit tijdens het vierde kwartaal laat de groep toe om het boekjaar 2010 te starten met een orderboek sterker aangevuld dan een jaar voordien. In deze context, verwacht de directie van de groep voor 2010 een nieuw jaar van groei conform haar strategisch plan Horizon 2012.