Alle markten kenden een tweecijferige omzetgroei, met uitzondering van enkele landen in de Balkan, door toedoen van een extreem zachte winter.

De volumes in Rusland waren solide en ondervonden geen invloed van de stijgende politieke spanning aan de grens met Oekraïne.

De blijvende focus op "Building a sustainable home. Innovation-Ecology-Design" zorgde voor een belangrijke erkenning op de vakbeurzen waaraan Deceuninck bij het begin van het jaar heeft deelgenomen.

Op Fensterbau/Frontale in Nürnberg, de grootste tweejaarlijkse vakbeurs voor de raamindustrie in Europa, won Inoutic/Deceuninck de innovatieprijs voor architectuur met een deurkader geproduceerd met RovexTM-materiaal.

RovexTM is een geavanceerde glasvezelversterkingstechnologie, die Deceuninck in de VS gepatenteerd heeft. RovexTM-

profielen zijn een alternatief voor slecht isolerende metalen versterkingen.

Alle markten kenden een tweecijferige omzetgroei, met uitzondering van enkele landen in de Balkan, door toedoen van een extreem zachte winter. De volumes in Rusland waren solide en ondervonden geen invloed van de stijgende politieke spanning aan de grens met Oekraïne. De blijvende focus op "Building a sustainable home. Innovation-Ecology-Design" zorgde voor een belangrijke erkenning op de vakbeurzen waaraan Deceuninck bij het begin van het jaar heeft deelgenomen. Op Fensterbau/Frontale in Nürnberg, de grootste tweejaarlijkse vakbeurs voor de raamindustrie in Europa, won Inoutic/Deceuninck de innovatieprijs voor architectuur met een deurkader geproduceerd met RovexTM-materiaal. RovexTM is een geavanceerde glasvezelversterkingstechnologie, die Deceuninck in de VS gepatenteerd heeft. RovexTM- profielen zijn een alternatief voor slecht isolerende metalen versterkingen.