Ook gecorrigeerd voor de acquisitie van Dockwise, die pas vanaf het tweede kwartaal 2013 wordt meegeconsolideerd, kwam de omzet hoger uit.

Het marktbeeld is in het kwartaal niet wezenlijk gewijzigd en was daarmee stabiel. De omvang van de orderportefeuille van de groep was eveneens stabiel ten opzichte van eind 2013.

In het segment Dredging & Inland Infra kwam de omzet in vergelijking met het eerste kwartaal 2013 licht hoger uit, mede onder invloed van projecten in Qatar, Brazilië en India.

De gerapporteerde marge lag op een vergelijkbaar niveau als in dezelfde periode vorig jaar.

Ook gecorrigeerd voor de acquisitie van Dockwise, die pas vanaf het tweede kwartaal 2013 wordt meegeconsolideerd, kwam de omzet hoger uit. Het marktbeeld is in het kwartaal niet wezenlijk gewijzigd en was daarmee stabiel. De omvang van de orderportefeuille van de groep was eveneens stabiel ten opzichte van eind 2013. In het segment Dredging & Inland Infra kwam de omzet in vergelijking met het eerste kwartaal 2013 licht hoger uit, mede onder invloed van projecten in Qatar, Brazilië en India. De gerapporteerde marge lag op een vergelijkbaar niveau als in dezelfde periode vorig jaar.