De inflatie is in het tweede kwartaal aanzienlijk gedaald. De distributieketen bleef veranderingen zien in het gedrag van zowel consumenten als concurrenten, met een toenemende nadruk op prijs en promotie.

In de Verenigde Staten presteerden Stop & Shop en Giant-Landover opnieuw beter. Giant-Carlisle investeerde voortvarend in prijs en promotie.

In Europa groeide het marktaandeel van Albert Heijn door goed in te spelen op de behoeften van klanten en door de marges te beheersen.

In een veranderende omgeving blijft het bedrijf in haar markten het evenwicht bewaren tussen omzet, marktaandeel en marge. Ahold blijft naar eigen zeggen goed gepositioneerd om te voorzien in de behoeften van de klanten.

De inflatie is in het tweede kwartaal aanzienlijk gedaald. De distributieketen bleef veranderingen zien in het gedrag van zowel consumenten als concurrenten, met een toenemende nadruk op prijs en promotie. In de Verenigde Staten presteerden Stop & Shop en Giant-Landover opnieuw beter. Giant-Carlisle investeerde voortvarend in prijs en promotie.In Europa groeide het marktaandeel van Albert Heijn door goed in te spelen op de behoeften van klanten en door de marges te beheersen.In een veranderende omgeving blijft het bedrijf in haar markten het evenwicht bewaren tussen omzet, marktaandeel en marge. Ahold blijft naar eigen zeggen goed gepositioneerd om te voorzien in de behoeften van de klanten.