De inkomsten uit schadeverzekeringen stegen eveneens met 2% en konden vooral profiteren van een algemene tariefstijging van 2% en een groei van de portefeuille. Tenslotte kon ook de omzet in het vermogensbeheer toenemen (+4%) dankzij AllianceBernstein en AXA IM als gevolg van hogere beheersvergoedingen.

De nettowinst steeg met 25% tot 3 miljard euro als gevolg van zowel de stijging van de courante winst, de positieve impact van de gestegen marktwaarde van activa en derivaten m.b.t. een daling van de rente en lagere herstructureringskosten. Delaunay heeft een koopadvies.

De inkomsten uit schadeverzekeringen stegen eveneens met 2% en konden vooral profiteren van een algemene tariefstijging van 2% en een groei van de portefeuille. Tenslotte kon ook de omzet in het vermogensbeheer toenemen (+4%) dankzij AllianceBernstein en AXA IM als gevolg van hogere beheersvergoedingen. De nettowinst steeg met 25% tot 3 miljard euro als gevolg van zowel de stijging van de courante winst, de positieve impact van de gestegen marktwaarde van activa en derivaten m.b.t. een daling van de rente en lagere herstructureringskosten. Delaunay heeft een koopadvies.