Zij stelt vast dat een aantal indicatoren aangeven dat de "wall of worry" nog niet is verdwenen. Dat betekent dat de koersen op Wall Street een correctie kunnen ondergaan alvorens opnieuw aan te trekken.

Om een beter beeld te krijgen van de situatie, verwijst Sonders naar de Ned Davis Research's Crowd Sentiment Poll. Deze indicator is gebaseerd op zeven sentimentsindicatoren.

Het voordeel van de indicator van Ned Davis is dat deze een boel achtergrondgeruis doet verdwijnen. Voor het eerst sinds april is de indicator opnieuw in de "extreme optimism" zone komen postvatten, hetgeen aangeeft dat de koersen verder kunnen stijgen.

Zij stelt vast dat een aantal indicatoren aangeven dat de "wall of worry" nog niet is verdwenen. Dat betekent dat de koersen op Wall Street een correctie kunnen ondergaan alvorens opnieuw aan te trekken. Om een beter beeld te krijgen van de situatie, verwijst Sonders naar de Ned Davis Research's Crowd Sentiment Poll. Deze indicator is gebaseerd op zeven sentimentsindicatoren. Het voordeel van de indicator van Ned Davis is dat deze een boel achtergrondgeruis doet verdwijnen. Voor het eerst sinds april is de indicator opnieuw in de "extreme optimism" zone komen postvatten, hetgeen aangeeft dat de koersen verder kunnen stijgen.