Het gaat om Colgate-Palmolive, Clorox, General Mills, McCormick en Procter & Gamble. Als gevolg hiervan hebben de analisten van de bank de schatting voor de fair value van deze bedrijven verhoogd.

De kostenvoet van het eigen vermogen kan worden uitgelegd als de kosten die een belegger maakt om te investeren in een bedrijf.

Beleggen in een bedrijf betekent dat het mogelijke rendement van een ander bedrijf, sector of beleggingscategorie wordt misgelopen.

De kostenvoet voor eerder genoemde bedrijven is verlaagd als gevolg van hun consistente kasstroom en hun concurrerende slagkracht in de vorm van sterke merken gecombineerd met een grote wereldwijde aanwezigheid in de markt.

Het systeemrisico is bij genoemde ondernemingen lager dan gemiddeld, onder andere doordat ze weinig schuld hebben vergeleken met sectorgenoten.

Als gevolg hiervan hebben de analisten van de bank de schatting voor de fair value (of reële waarde) van Colgate-Palmolive, Clorox, General Mills, McCormick en Procter & Gamble verhoogd, maar ze laten de adviezen voor deze aandelen onveranderd.

De fair value van Clorox is verhoogd van USD 81 naar USD 92, wat neerkomt op 20 keer de verwachte winst voor gebroken boekjaar 2014.

De fair value van Colgate is verhoogd van USD 50 naar USD 57, een waardering van 21 keer de verwachte winst voor 2013. General Mills stijgt van USD 41 naar USD 48, oftewel een koers-winstverhouding van 17 voor 2014. McCormick gaat van USD 65 naar USD 72, oftewel 20 keer de winst voor 2014. Procter & Gamble is verhoogd van USD 70 naar USD 83, waarmee het aandeel gewaardeerd is op 19 keer de verwachte winst voor 2014.

Het gaat om Colgate-Palmolive, Clorox, General Mills, McCormick en Procter & Gamble. Als gevolg hiervan hebben de analisten van de bank de schatting voor de fair value van deze bedrijven verhoogd. De kostenvoet van het eigen vermogen kan worden uitgelegd als de kosten die een belegger maakt om te investeren in een bedrijf. Beleggen in een bedrijf betekent dat het mogelijke rendement van een ander bedrijf, sector of beleggingscategorie wordt misgelopen. De kostenvoet voor eerder genoemde bedrijven is verlaagd als gevolg van hun consistente kasstroom en hun concurrerende slagkracht in de vorm van sterke merken gecombineerd met een grote wereldwijde aanwezigheid in de markt. Het systeemrisico is bij genoemde ondernemingen lager dan gemiddeld, onder andere doordat ze weinig schuld hebben vergeleken met sectorgenoten. Als gevolg hiervan hebben de analisten van de bank de schatting voor de fair value (of reële waarde) van Colgate-Palmolive, Clorox, General Mills, McCormick en Procter & Gamble verhoogd, maar ze laten de adviezen voor deze aandelen onveranderd. De fair value van Clorox is verhoogd van USD 81 naar USD 92, wat neerkomt op 20 keer de verwachte winst voor gebroken boekjaar 2014. De fair value van Colgate is verhoogd van USD 50 naar USD 57, een waardering van 21 keer de verwachte winst voor 2013. General Mills stijgt van USD 41 naar USD 48, oftewel een koers-winstverhouding van 17 voor 2014. McCormick gaat van USD 65 naar USD 72, oftewel 20 keer de winst voor 2014. Procter & Gamble is verhoogd van USD 70 naar USD 83, waarmee het aandeel gewaardeerd is op 19 keer de verwachte winst voor 2014.