Euro stoot door boven 1,320 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro maar stijgen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3226 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,821%, of iets meer dan het slotniveau van maandag.

Goud lager, olie hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1673 dollar betaald, of circa 25 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer bijna 88 dollar betaald of iets minder dan een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stoot door boven 1,320 dollar Op de valutamarkten blijft de euro maar stijgen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3226 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,821%, of iets meer dan het slotniveau van maandag. Goud lager, olie hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1673 dollar betaald, of circa 25 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer bijna 88 dollar betaald of iets minder dan een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.