Euro rukt op richting 1,30 dollar

Op de valutamarkten beleefde de euro weer een goede dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2975 dollar betaald, of een kwart procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,62%, of eveneens fracties van een procent minder ten opzichte van het slotniveau van woensdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1740 dollar betaald, of bijna 25 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88 dollar betaald, of ruim een anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro rukt op richting 1,30 dollarOp de valutamarkten beleefde de euro weer een goede dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2975 dollar betaald, of een kwart procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,62%, of eveneens fracties van een procent minder ten opzichte van het slotniveau van woensdag. Goud en olie duurderVoor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1740 dollar betaald, of bijna 25 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88 dollar betaald, of ruim een anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.