Euro houdt stand nog steeds stand boven kaap van 1,25 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro met een correctie af te rekenen, dit als gevolg van het weer oplaaien van de onrust in de eurozone.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2509 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,678%, of een stijging met zowat driekwart procent tegenover de slotkoers van donderdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1671,80 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 97 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan het slot van gisteren.

Euro houdt stand nog steeds stand boven kaap van 1,25 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro met een correctie af te rekenen, dit als gevolg van het weer oplaaien van de onrust in de eurozone. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2509 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,678%, of een stijging met zowat driekwart procent tegenover de slotkoers van donderdag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1671,80 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 97 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan het slot van gisteren.