Euro raakt nipt voorbij kaap van 1,29 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,291 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,53%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs iets hoger, olieprijs krijgt weer klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1263 dollar betaald, of fracties van procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald of ruim een vol procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro raakt nipt voorbij kaap van 1,29 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,291 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,53%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs iets hoger, olieprijs krijgt weer klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1263 dollar betaald, of fracties van procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald of ruim een vol procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.