Euro raakt niet meer voorbij kaap van 1,315 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3138 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,343%, of bijna een ruim procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs iets lager, olieprijs opnieuw hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1288,50 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim een vol procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro raakt niet meer voorbij kaap van 1,315 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3138 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,343%, of bijna een ruim procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs iets lager, olieprijs opnieuw hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1288,50 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim een vol procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.