Euro houdt stand boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw wat wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3422 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,491%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs lager, olieprijs opnieuw hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1289 dollar betaald, of ongeveer een half procent minder als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 98,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,34 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw wat wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3422 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,491%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs lager, olieprijs opnieuw hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1289 dollar betaald, of ongeveer een half procent minder als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 98,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.